جمعی از مدیران شهری و اعضای شورای اسلامی شهر ساوه از چهاردهمین نمایشگاه جوزغند، صنایع دستی و سوغات محلی شهر نراق بازدید کردند

بدون دیدگاه

جمعی از مدیران شهری و اعضای شورای اسلامی شهر ساوه از چهاردهمین نمایشگاه جوزغند، صنایع دستی و سوغات محلی شهر نراق بازدید کردند

? در این بازدید که با حضور سام امین صالحی شهردار دلیجان و حسن امین زاده شهردار نراق و برخی اعضای شورای اسلامی این دو شهر برگزار شد با توجه به اقدامات موفق شهرداری نراق در بحث گردشگری در خصوص نقش شهرداری‌ها در توسعه گردشگری بحث تبادل نظر شد.

?یداله مظهر  نایب رئیس شورای اسلامی شهر ساوه در این رابطه بیان داشت: هر شهر از این سرزمین، مملو از رمز و رازهایی است که در صنعت گردشگری، از ارزش و اهمیت خاصی برخوردار است لذا با توجه به نقش محوری شهرداری‌ها در زیباسازی و جذاب ساختن شهرها، این نهادها می‌تواند نقش بسزایی در جذب گردشگر ایفا کنند.
وی افزود: توسعه گردشگری، گرچه در ابتدا برای شهرداری هزینه در پی دارد اما به مرور تبدیل به درآمد پایدار و رونق اقتصادی می‌شود و نوعی سرمایه‌گذاری است.
?این نمایشگاه با بیش از هفده غرفه از دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ لغایت جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ از ساعت ۱۰:۰۰ الی  ۱۹:۰۰ با هدف رونق مشاغل خانگی در شهر تاریخی نراق با حمایت شهرداری و شورای اسلامی نراق در موزه مر‌دم شناسی این شهر دایر می باشد.

۱۴۰۴/۰۷/۲۲

 

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام

ورود/ثبت نام

لطفا برای ورود یا ثبت نام،شماره تلفن همراه خودرا وارد کنید



دیدگاه ها